ELA Krimi

V Hlohovci dobodali mladíka: ZAVRAŽDIŤ ho mal vlastný otec

Trnavská polícia vyšetruje smrť 19-ročného mladíka.

Ilustračný obrázok k článku V Hlohovci dobodali mladíka: ZAVRAŽDIŤ ho mal vlastný otec
Zdroj: Polícia Slovenskej republiky , Pixabay.com

Tragická udalosť sa stala v sobotu 20. apríla večer v Hlohovci. Mladý muž bol nájdený bez známok života v jednom z bytov v meste, informovalo Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Trnave.

Na miesto boli vyslané viaceré policajné hliadky, ktoré miesto činu uzavreli. Krátko po udalosti sa im podarilo zadržať 46-ročného muža, podozrivého zo spáchania vraždy.

Obmedzili ho na osobnej slobode a podrobili dychovej skúške s pozitívnym výsledkom. Krajský vyšetrovateľ začal trestné stíhanie pre obzvlášť závažný zločin vraždy. Okolnosti, za ktorých došlo k tejto tragickej udalosti, ako aj to, čo jej predchádzalo, sú predmetom ďalšieho policajného vyšetrovania.

Ako informuje Televízia Markíza, vrahom má byť 47-ročný otec mladíka. Krátko po útoku sa mal muž umyť od krvi a odísť na čerpaciu stanicu natankovať auto. Vrátil sa, kde ho polícia blízko bytovky chytila. On i jeho 19-ročný syn Samuel mali byť pod vplyvom alkoholu.

Redakcii sa mal ozvať človek, ktorý tvrdí, že ide podľa neho o muža, ktorý sedel za vyhrážky z podrezania svojich detí. V roku 2014 o tom informovali médiá.

Ilustračné foto

Zdroj: Dnes24/TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM